Extra lesmateriaal

Naast een sterke basis biedt CODE Plus méér! Op de docentenwebsite van CODE Plus komt een breed scala aan extra les- en oefenmateriaal te staan.

Dit stelt u in staat uw lessen actueel en gevarieerd te houden en geeft uw cursisten de mogelijkheid om extra te oefenen met de leerstof. Wij kunnen u reeds een aantal extra lessen aanbieden. Deze lessen zijn los inzetbaar naast iedere methode.

> Vraag extra lesmateriaal aan!

U ontvangt de aangevraagde lessen binnen enkele minuten in uw mail, veel plezier!

Het volgende materiaal stellen wij beschikbaar:

  • Getallen: Lees een reeks getallen voor. De cursisten verbinden de stippen met een lijn. (extra opdracht bij CODE Plus deel 1, hoofdstuk 1)

  • Typisch Nederlands: Typisch Nederlands eten benoemd en afgebeeld. (extra materiaal bij CODE Plus deel 1, hoofdstuk 3)

  • Grammatica en spelling: Onderstreep de participia en schrijf het infinitief op. (extra opdracht bij CODE Plus deel 1, hoofdstuk 6)

  • Accent leggen: Uit hoeveel syllaben bestaan de woorden en waar ligt het accent? Plaats de woorden in de goede tabel en kolom. (extra opdracht bij CODE Plus deel 2, hoofdstuk 4)

Op de hoogte blijven van extra lesmateriaal?

Op deze website zullen we geregeld extra lesmateriaal aanbieden. Wilt u hierover automatisch op de hoogte gehouden worden? Meld u dan aan voor de digitale NT2 nieuwsbrief.

Nieuws