Bestellen vanuit het buitenland

Bent u docent NT2 buiten Nederland en wilt u graag met CODE Plus gaan werken? Dat kan! Via onderstaande instructie kunnen u en uw cursisten zo snel mogelijk met CODE Plus aan de slag.

Om met CODE Plus te kunnen werken is het van belang dat u als docent geregistreerd staat, voordat uw cursisten met het product gaan werken. Dit omdat wij dan online een ‘school’ voor u in kunnen richten, zodat u de voortgang en resultaten van uw cursisten kunt volgen.

Stappenplan:

 1. Neem contact op met de Klantenservice van ThiemeMeulenhoff:  
 2. Geef aan dat u met CODE Plus wilt gaan werken en dat u lesgeeft aan een school/instelling buiten Nederland.  
  Een medewerker van de Klantenservice maakt nu een ‘school’ voor u aan en stuurt u per e-mail een docentlicentie en inloginstructie toe. Binnen uiterlijk één week is uw unieke schoolomgeving aangemaakt.

 3. Bestel via www.bol.com de CODE Plus takenboeken en cursistlicenties van uw keuze.
  Via Bol.com is het mogelijk om bestellingen naar het buitenland te laten verzenden en te betalen. 
  TIP: Bol.com rekent verzendkosten per bestelling, ongeacht het aantal artikelen. Om de verzendkosten te beperken, adviseren wij u voor al uw cursisten in één keer de producten in te kopen.  

 4. Klaar om te starten met CODE Plus!
  Cursisten kunnen zich nu registreren en hun licentie activeren. Tijdens dit proces selecteren ze o.a. de voor u aangemaakte school en voeren ze hun persoonlijke code in die staat vermeld op de cursistlicentie (samen met de inloginstructie).

 

        

    

Nieuws